Hondenpension

Elke hond beschikt over een ruim binnen- en buitenverblijf zodat ze zelf kunnen kiezen waar te vertoeven. Alle verblijven zijn individueel om de veiligheid en hygiëne van uw hond te garanderen. 

De binnenverblijven zijn voorzien van afwasbare muren en een onderhoudsvriendelijke epoxy gietvloer om altijd te voldoen aan de strengste eisen qua hygiëne die we onszelf opleggen. De dichte kennelpanelen (zowel binnen- als buiten) zorgen er niet enkel voor dat de honden elkaar niet kunnen verwonden, maar ook dat de honden rustiger zijn.

Door moderne technieken hebben we zowel tijdens de koude wintermaanden als de warme zomermaanden perfecte controle over de temperatuur in het pension.
Vloerverwarming wordt afgeraden omdat het temperatuurverschil bij koud en nat weer te groot is en daardoor  problemen kan veroorzaken aan de kussentjes van hun poten. Daarom werd bewust gekozen voor moderne plafondverwarming. Hierdoor warmt de hond langzaam op van boven naar onder.

Naast hun vaste verblijfplaats krijgen de honden beurtelings en individueel, één van onze diverse loopweides (140 m²) ter beschikking waar ze kunnen snuffelen en ravotten.

Wij werken met een all-inclusief formule waarbij per dag 2 maaltijden  zijn inbegrepen. De voeding (steeds graanvrij) van het Belgische topmerk Opti-life wordt telkens afgestemd op de noden van uw hond. Onze kennis en het uitgebreid assortiment zorgen ervoor dat iedere hond het beste eten heeft.

Indien gewenst kun je ook je eigen voeding van thuis meebrengen (brokken, vers, diepvries,…)

Het toedienen van extra zorgen, medicatie, zalf,… nemen we er graag bij. In geval van nood laten we ons bijstaan door onze vaste bedrijfsdierenarts (www.dekapelhoek.be) of de dierenarts van jouw keuze.

Of je nu gebruik maakt van dagopvang, kort- of langverblijf, je kan altijd rekenen op de beste service.